Zijn stalen deuren moeilijker in te breken?

Stalen deuren zijn veiliger dan glasvezel omdat ze relatief dikker zijn. Inbreken in een stalen deur is ook moeilijker omdat het deurkozijn stevig vastzit. Stalen deuren hebben een sterke buitenschil die moeilijk te beschadigen is als een indringer de deur zelf probeert binnen te dringen. De stalen huid is ongevoelig voor de meeste pogingen om er doorheen te breken.

De belangrijkste reden waarom stalen veiligheidsdeuren populair worden, is dat ze met traditionele methoden bijna niet te doorbreken zijn. Het ideale moment voor inbrekers om toe te slaan is's nachts of vroeg in de ochtend, wanneer de kans doorgaans kleiner is dat ze worden opgemerkt. Als u stalen deuren laat installeren, wordt u gewaarschuwd voor elke indringer, zelfs als de inbreker probeert stil te zijn en detectie te voorkomen. Stalen toegangsdeuren bieden meer bescherming dan glasvezel omdat ze gemaakt zijn van een dikker, beter beschermend materiaal.

Het is moeilijker om in te breken vanwege de sterke grip die ze bieden in het frame van het huis. Aan de andere kant is glasvezel gemakkelijker te manipuleren, waardoor het een minder veilige optie is. Staal is een uitstekende optie als het gaat om beveiliging van uw voordeur. De sterke, duurzame samenstelling maakt het voor potentiële inbrekers enorm moeilijk om door te breken.

En het is stevig en volledig (wat betekent dat de deur uit één geheel bestaat in plaats van uit onderdelen), wat ervoor zorgt dat u maximale bescherming uit uw toegangsdeur haalt. Als je een hond of ander huisdier hebt dat graag op deuren krabt, moeten stalen deuren bestand zijn tegen dit soort krassen. Dat betekent dat het voor een potentiële crimineel heel moeilijk zal zijn om zelf de deur open te breken en open te breken. U moet er ook voor zorgen dat op de voordeur zelf hoogwaardige, door de fabrikant gegarandeerde sloten worden geplaatst.

De meeste stalen veiligheidsdeuren worden geleverd met extra veiligheidssloten die kunnen helpen om uw woning veilig te houden. Stalen deuren zijn vanwege hun gewicht moeilijk te installeren voor de doe-het-zelf-huiseigenaar, maar het is mogelijk. Zelfs met een degelijk nachtslot (minder dan 2 cm) zou het sneller zijn om de deur in te trappen dan om glas te breken, omdat ik de deur kan sluiten nadat ik hem heb ingetrapt en het ziet er normaal uit in vergelijking met wat er aan de andere kant van het glas is. En bij het kiezen van een glasvezeldeur hoeft u niets op te offeren aan esthetiek — moderne glasvezeldeuren zijn zo geconstrueerd dat ze de schoonheid en eenvoud van meer traditionele houten deuren weerspiegelen, zonder enige nadelen.

Stalen veiligheidsdeuren zijn ook gemakkelijker en sneller te vergrendelen dan andere soorten deuren, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je verrast wordt. Als u overweegt te investeren in stalen deuren voor huishoudelijk of commercieel gebruik, neem dan vandaag nog contact op met Access Services. Als je een achterdeur met raam of glazen schuifdeuren aan de achterkant van het huis hebt, is de breukbestendige folie ook daar een echte aanrader. Net als glasvezel worden ook moderne stalen deuren zo vervaardigd dat ze een mooie esthetiek behouden.

We wonen in Washington, DC en het is gebruikelijk om een buitenveiligheidsdeur te hebben met uw standaard houten deur. Glasvezeldeuren zijn veilig en een geldige optie om te overwegen wanneer u uw voordeur wilt vervangen. U bent hier waarschijnlijk mee begonnen, ervan uitgaande dat staal redelijk veilig is, en u zou absoluut gelijk hebben. U kunt overwegen om een dik paneel van acryl of ander plastic te bevestigen dat de binnenkant van het glas bedekt en stevig aan de deur is vastgeschroefd.

Leave Message

Required fields are marked *