Zijn stalen deuren met een massieve kern?

Een stalen deur is geen massief staal. Stalen deuren bestaan uit een kern van polyurethaan of polystyreen met een stalen huid aan de bovenkant. Een massieve stalen deur zou onbetaalbaar zwaar zijn en zou waarschijnlijk de scharnieren kapot scheuren. Voor de huid van de deur wordt staal tussen 16 en 24 gauge gebruikt.

In bijna alle gevallen is een holle metalen deur goedkoper dan een houten tegenhanger met een massieve kern. Als het budget überhaupt een probleem is, zullen metalen deuren u geld besparen. Bovendien zijn hoogwaardige holle metalen deuren ook ongelooflijk duurzaam en onderhoudsarm, wat u op de lange termijn ook geld kan besparen. Hoewel houtfineer sterk is, zijn ze nog steeds vatbaarder voor beschadiging dan staal.

Een holle metalen deur is gemaakt van kanaalversterkt plaatwerk. Veel voorkomende holle metalen deurkernen zijn onder meer honingraat, polystyreen, polyurethaan, verstevigd staal en temperatuurstijging. Holle metalen deuren worden meestal gebruikt als buitendeuren of in een binnenomgeving waar een duurzamere deur nodig is, zoals een productiefaciliteit. Holle metalen deuren kunnen een brandwerendheid hebben van maximaal drie uur, afhankelijk van de configuratie.

Al het „glas” dat wordt gebruikt in glazen schuifdeuren en vaste glaspanelen moet van gelaagd veiligheidsglas of polycarbonaatplaten zijn. De vulruimte tussen het deurblok en het deurkozijn moet voorzien zijn van een massieve houten vulstof van 12 cm boven en onder het sluitplaatoppervlak om verspreiding door kracht op het deurkozijn te voorkomen. Geen enkele deur met een holle kern of deur met een holle kern gevuld met een materiaal van een tweede samenstelling, anders dan zojuist vermeld, wordt beschouwd als een deur met een vaste kern. Deuren met massieve kern zijn houten deuren die volledig zijn gevuld met hout of houtcomposietmaterialen in een houten frame.

Een alternatieve optie: een houten deur van Stile and Rail kan de uitstraling geven van volledig glas, zes panelen of 15 panelen, samen met vele andere configuraties om de opening een luxe uitstraling te geven. Er is geen kwantitatieve meting die in de deurindustrie wordt gebruikt om corrosie en waterbestendigheid te meten. In een streng beveiligde omgeving moet een deur de maximale vertragingstijd bieden voordat deze op buitengewone wijze kan worden binnengedrongen. Bewaar mooie, klassiek ogende massieve houten kerndeuren in hoofdkantoren of ruimtes waar u klanten en potentiële klanten vermaakt, en bespaar vervolgens geld door holle metalen deuren te installeren in ruimtes die exclusief zijn voor werknemers en personeel.

Een holle metalen buitendeur heeft meestal een levensduur van 10 tot 15 jaar, afhankelijk van het klimaat waarin deze zich bevindt. Bewakingscamera's moeten zo worden geplaatst dat ze zicht hebben op de gang en deuropening rondom elk toegangspunt, met een monitor bij elke deur zodat het personeel alle activiteiten gemakkelijk kan observeren voordat ze vertrekken of toegang krijgen. De natuurlijke sterkte van staal presteert ook beter dan andere materialen op het gebied van beveiliging, brandwerendheid, geluidsreductie, vandaalbestendigheid, sanitaire voorzieningen en meer. Deuren met geluiddempende eigenschappen, gemeten volgens de STC-classificatie (Sound Transmission Coefficient), worden steeds vaker gespecificeerd voor kantoren, scholen en andere voorzieningen waar geluidsreductie belangrijk is.

De kwantitatieve en kwalitatieve gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek, waaronder het gebruik van onafhankelijke testbureaus, normalisatieorganisaties en online informatie, plus interviews met meer dan 20 professionals uit de deur- en kozijnindustrie. Laten we nu alle sloten verwijderen die de elegante uitstraling van de fijn afgewerkte houten deur met massieve kern niet zouden behouden. Het installeren van bovenkappen, randbeschermers en afdichtingen zijn aanvullende maatregelen die kunnen worden genomen om holle metalen deuren te beschermen.

Leave Message

Required fields are marked *