Hoe heten metalen deuren?

Stalen deuren hebben lage totale eigendomskosten in vergelijking met andere deurmaterialen. U hoort misschien dat deze deuren en kozijnen worden aangeduid als „staal” of „hol metaal”. Over het algemeen noemen architecten ze „staal” en zeggen distributeurs en fabrikanten „hol metaal”. Holle metalen deuren met panelen zijn over het algemeen in reliëf op de voorkant van de deur aangebracht.

Reliëfpanelen geven de opening een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk. Holle metalen deuren kunnen een willekeurig aantal panelen hebben, afhankelijk van de fabrikant, maar het ontwerp met 6 panelen is waarschijnlijk het meest gebruikelijk. Panelen met reliëf kunnen ook worden gebruikt in combinatie met in de deur gesneden liters (zoals de deur van het type „E2G” hieronder). Steelcraft biedt een holle metalen deur die eruitziet als een houten deur en tegelijkertijd de prestaties en duurzaamheid heeft van hol metaal.

Graintech ziet eruit alsof het een houtnerf heeft en is in de fabriek gekleurd om bij andere openingen te passen. Graintech kan worden geleverd met de typische kernopties zoals honingraat, polystyreen en polyurethaan. Een stalen deur is geen massief staal. Stalen deuren bestaan uit een kern van polyurethaan of polystyreen met een stalen huid aan de bovenkant.

Holle metalen deuren zijn zeer duurzaam en ideaal voor binnen- of buitendeurtoepassingen. Ze zijn gemaakt van koudgewalst staal en kunnen behoorlijk wat misbruik aan. We raden vaak aan hol metaal te gebruiken voor magazijndeuren waarbij u voortdurend producten in en uit beweegt en mogelijk met voorraadkarren tegen de deur botst. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn laminaatdeuren eigenlijk heel duurzaam als ze op de juiste manier worden vervaardigd.

Holle metalen deuren bieden ook veel opties voor de deurkern, zoals honingraat of geïsoleerde kernen. Deuken en roesten — Stalen deuren kunnen niet kromtrekken, maar ze kunnen wel deuken als ze ergens tegenaan raken, en als de verf op de deur bij de deuk afbrokkelt, kan er roest ontstaan, waarbij het metaal wordt blootgesteld aan het vocht in de lucht. Andere hebben een extra PVC-vinyllaag op de stalen huid aangebracht, waardoor de deur een bepaalde uitstraling of kleur krijgt, meestal houtnerf. Laten we eens kijken naar wat er zo geweldig is aan stalen toegangsdeuren — hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste redenen.

Ik denk dat het belangrijk is om een deur te kiezen die zowel esthetisch bij je huis past als bij je onderhoudsvoorkeuren. Studies tonen aan dat sommige van deze synthetische materialen tot vijf keer beter zijn in het blokkeren van ongewenste warmte en kou dan houten deuren. Van alle opties voor toegangsdeuren heeft staal ook de hoogste tolerantie voor algemene weersomstandigheden — het is bestand tegen de hevigste regenstormen en windstoten zonder problemen. Als u vragen heeft over welk type houten deuralternatief geschikt is voor uw instelling, stuur ons dan gerust een bericht.

MULLION Een gesloten element in een kozijn dat deuren, een deur en zijlichten, glazen oppervlakken of panelen van elkaar scheidt. Holle metalen deuren worden over het algemeen niet beïnvloed door het weer, waardoor ze ideaal zijn voor buitendeuren; u moet er echter voor zorgen dat u altijd een goede verflaag op de deur hebt om roest te voorkomen. Een ding waar bij houten deuren rekening mee moet worden gehouden, is hun neiging tot kromtrekken en vervormen — staal zal deze problemen nooit hebben, ongeacht het vochtgehalte van de lucht. Wanneer stalen deuren worden geïnstalleerd in ruimtes van binnen naar binnen, is dat omdat er in een van die ruimtes behoefte is aan beveiliging of brandbeveiliging.

Het tweede belangrijke onderdeel is dat de verbindingen en verbindingen in de deur tot stand worden gebracht door middel van hoogwaardige thermische kleefstoffen. De buitenschil van stalen deuren maakt schuren en vullen met houtplamuur in geval van krassen of deuken niet mogelijk. Er zijn echter veel minder verschillende stijlen en verschijningsopties in vergelijking met andere soorten toegangsdeuren, wat uw spreiding van mogelijke selecties kan beperken.

Leave Message

Required fields are marked *