Kunnen stalen deuren stevig zijn?

Een stalen deur is geen massief staal. Stalen deuren bestaan uit een kern van polyurethaan of polystyreen met een stalen huid aan de bovenkant. Een massieve stalen deur zou onbetaalbaar zwaar zijn en zou waarschijnlijk de scharnieren kapot scheuren. Voor de huid van de deur wordt staal tussen 16 en 24 gauge gebruikt.

In bijna alle gevallen is een holle metalen deur goedkoper dan een houten tegenhanger met een massieve kern. Als het budget überhaupt een probleem is, zullen metalen deuren u geld besparen. Bovendien zijn hoogwaardige holle metalen deuren ook ongelooflijk duurzaam en onderhoudsarm, wat u op de lange termijn ook geld kan besparen. Hoewel houtfineer sterk is, zijn ze nog steeds vatbaarder voor beschadiging dan staal.

Een ding waar bij houten deuren rekening mee moet worden gehouden, is hun neiging tot kromtrekken en vervormen — staal zal deze problemen nooit hebben, ongeacht het vochtgehalte van de lucht. Sommige fabrikanten testen alleen het centrale gedeelte van hun deurpanelen bij het analyseren van de U-waarden van hun producten. Maar voordat we daarop ingaan, laten we eens kijken wat enkele van de typische toegangsdeuropties op de markt zijn. De kwantitatieve en kwalitatieve gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek, waaronder het gebruik van onafhankelijke testbureaus, normalisatieorganisaties en online informatie, plus interviews met meer dan 20 professionals uit de deur- en kozijnindustrie.

Voor velen klinkt een stalen deur misschien als een vreemde keuze voor een gezin zonder hoge beveiligingsbehoeften, maar het is eigenlijk een van de meest populaire materialen voor huisingangen. Deuren van staal of roestvrij staal presteerden op een hoog niveau in elk van de prestatiekenmerken die in dit onderzoek zijn geëvalueerd. Stalen deuren en kozijnen zijn zelfs goed voor het milieu, aangezien staal het meest gerecyclede materiaal is in Noord-Amerika. U kunt samenwerken met de verkoper van uw commerciële deurbedrijf en uitzoeken welke deuren waar het beste werken.

Deze deuren worden vaak gebruikt in ruimtes met veel misbruik of kunnen worden gebruikt bij openingen waar geluidsoverdrachtsclassificaties een probleem zijn. Met het verstrijken van de jaren kunnen stalen deuren in het veld goedkoop worden gerepareerd, terwijl zachtere, minder duurzame houten en aluminium deuren moeten worden vervangen. In de deurindustrie wordt geen kwantitatieve meting gebruikt om de typische onderhouds- en reparatiekosten te meten. De combinatie van deze aspecten maakt van het sterk geleidende metaal van de stalen toegangsdeur een krachtpatser om energie vast te houden en te besparen.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt om te helpen bij het bepalen van het beste deurmateriaal voor een specifiek project op basis van de vereiste prestatiekenmerken. Het enige nadeel is dat ze aanzienlijk duurder zijn dan een standaard metalen deurhanger met dezelfde brandklasse. Prijs — Stalen deuren kunnen aan de bovenkant van het prijsspectrum staan, maar met zoveel geweldige functies is het logisch dat ze in deze zone vallen.

Leave Message

Required fields are marked *