Zijn holle metalen deuren van staal?

Holle metalen deuren zijn een van de meest voorkomende soorten deuren die worden gebruikt in commerciële en industriële omgevingen. Een holle metalen deur bestaat uit een stalen frame met aan beide zijden gelamineerde stalen panelen. De deur is meestal uitgerust met bevestigingen voor scharnieren en een zak voor een insteekslot. In bijna alle gevallen is een holle metalen deur goedkoper dan een houten tegenhanger met een massieve kern.

Als het budget überhaupt een probleem is, zullen metalen deuren u geld besparen. Bovendien zijn hoogwaardige holle metalen deuren ook ongelooflijk duurzaam en onderhoudsarm, wat u op de lange termijn ook geld kan besparen. Hoewel houtfineer sterk is, zijn ze nog steeds vatbaarder voor beschadiging dan staal. Heb niet de illusie dat metalen deuren gewoon zijn, Jane.

In feite zijn de holle metalen deuren van vandaag ontworpen in een breed scala aan gevels, waaronder gevels met decoratieve panelen. Ze kunnen zelfs op echt hout lijken en dit maakt het makkelijker om een meer traditionele of stijlspecifieke uitstraling in uw gebouw te krijgen. Alleen het fineer van echt hout op een houten deur met massieve kern kan echter de uitstraling van afgewerkt hout geven. Als u voor een luxe uitstraling gaat, zijn houten deuren met massieve kern bijna altijd de beste keuze.

Houd er rekening mee dat je niet voor het een of het ander hoeft te kiezen. U kunt samenwerken met de verkoper van uw commerciële deurbedrijf en uitzoeken welke deuren waar het beste werken. Bewaar mooie, klassiek ogende massieve houten kerndeuren in hoofdkantoren of ruimtes waar u klanten en potentiële klanten vermaakt, en bespaar vervolgens geld door holle metalen deuren te installeren in ruimtes die exclusief zijn voor werknemers en personeel. Holle metalen deuren kunnen worden voorzien van een temperatuurstijgingsclassificatie, waarbij een plaat mineraalplaat in de deur moet worden gestoken.

Dit materiaal heeft eigenschappen die de warmte verminderen die via de deur naar de niet-brandvrije zijde van de opening wordt overgedragen. De temperatuurstijgingsclassificaties kunnen 250, 450 of 650 graden zijn, waarbij de lagere waarde van 250 beter presteert dan de hogere waarden. In geval van brand kunnen bewoners van het gebouw zo ongedeerd door de hitte van het vuur de opening passeren. Welk kerntype ook wordt gespecificeerd, zorg ervoor dat de toepassing en omstandigheden bij de opening volledig begrepen zijn, zodat u de juiste deur kunt installeren die jarenlang naar verwachting zal presteren.

Download dit gegevensblad om de resultaten van thermische prestatietests voor Steelcraft Hollow Metal Doors te bekijken. In dit gegevensblad worden de U- en R-factoren van bepaalde deuren en kerntypen uitgelegd. Er zijn extra opties beschikbaar, zoals kogelbestendige en met lood beklede holle metalen deurkernen. Zoals uit hun namen blijkt, bieden deze kerntypen aanvullende bescherming bij de opening op basis van de aanvraag.

Kogelbestendige kernen voorkomen ballistiek van verschillende kalibers en een bepaald aantal schoten op de deur. Met lood beklede aders moeten een gespecificeerde looddikte hebben en worden gebruikt om te voorkomen dat schadelijke röntgenstralen door de deur gaan. Voornaam* Achternaam E-mailadres* TelefoonnummerProjectlocatie* Hoe kunnen we helpen?. Met het verstrijken van de jaren kunnen stalen deuren in het veld goedkoop worden gerepareerd, terwijl zachtere, minder duurzame houten en aluminium deuren moeten worden vervangen.

Het eerste niveau van de geïsoleerde deurkern is het polystyreen, een schuimplaat die in de kern van de deur wordt geplaatst. We installeren, vervangen, repareren en onderhouden al jaren deuren in het Northwest Inland Empire en de Northern Idaho Panhandle, en bieden installatiewerk van de hoogste kwaliteit en superieure klantenservice. Holle metalen deuren zijn metalen, meestal versterkte of gegalvaniseerde roestvrijstalen deuren, die niet helemaal van metaal zijn. Deze geïsoleerde kern is een schuim dat in de kern wordt geïnjecteerd en zich uitbreidt om alle beschikbare ruimte in de holte van de holle metalen deur te vullen.

Hier zijn enkele dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen tussen opties van hol metaal of massief hout voor de personeelsdeuren van uw bedrijf. Zelfs wanneer die andere materialen speciale kernen of andere technieken gebruiken, zijn ze nog steeds niet in staat om de prestaties en levensduur van hol metaal te evenaren. Ten tweede hebben personeelsdeuren in fysieke bedrijven — waar klanten en klanten visuele toegang hebben tot het interieur — een visuele impact (stijl). Deze deuren worden vaak gebruikt in ruimtes met veel misbruik of kunnen worden gebruikt bij openingen waar geluidsoverdrachtsclassificaties een probleem zijn.

U vindt er ook holle metalen deuren die worden gebruikt in industriële toepassingen zoals magazijnen en productiefaciliteiten. Het enige nadeel is dat ze aanzienlijk duurder zijn dan een standaard metalen deurhanger met dezelfde brandklasse. .

Leave Message

Required fields are marked *