Waar zijn metalen deuren mee gevuld?

Holle metalen deuren zijn gemaakt van kanaalversterkte staalplaten en gevuld met isolatiematerialen zoals polystyreen, krafthoningraat of polyurethaan. Holle metalen deuren kunnen worden voorzien van een temperatuurstijgingsclassificatie waarbij een plaat mineraalplaat in de deur moet worden gestoken. Dit materiaal heeft eigenschappen die de warmte verminderen die via de deur naar de niet-brandvrije zijde van de opening wordt overgedragen. De temperatuurstijgingsclassificaties kunnen 250, 450 of 650 graden zijn, waarbij de lagere waarde van 250 beter presteert dan de hogere waarden.

In geval van brand kunnen bewoners van het gebouw zo ongedeerd door de hitte van het vuur door de opening passeren. In bijna alle gevallen is een holle metalen deur goedkoper dan een houten tegenhanger met een massieve kern. Als het budget überhaupt een probleem is, zullen metalen deuren u geld besparen. Bovendien zijn hoogwaardige holle metalen deuren ook ongelooflijk duurzaam en onderhoudsarm, wat u op de lange termijn ook geld kan besparen.

Hoewel houtfineer sterk is, zijn ze nog steeds vatbaarder voor beschadiging dan staal. Heb niet de illusie dat metalen deuren gewoon Jane zijn. In feite zijn de holle metalen deuren van tegenwoordig ontworpen in een breed scala aan gevels, waaronder die met decoratieve panelen. Ze kunnen zelfs op echt hout lijken en dit maakt het makkelijker om een meer traditionele of stijlspecifieke uitstraling in uw gebouw te krijgen.

Alleen het fineer van echt hout op een houten deur met massieve kern kan echter de uitstraling van afgewerkt hout geven. Als u voor een luxe uitstraling gaat, zijn houten deuren met massieve kern bijna altijd de beste keuze. Houd er rekening mee dat je niet voor het een of het ander hoeft te kiezen. U kunt samenwerken met de verkoper van uw commerciële deurbedrijf en uitzoeken welke deuren waar het beste werken.

Bewaar mooie, klassiek ogende massieve houten kerndeuren in hoofdkantoren of ruimtes waar u klanten en potentiële klanten vermaakt, en bespaar vervolgens geld door holle metalen deuren te installeren in ruimtes die exclusief zijn voor werknemers en personeel. Met lood beklede aders moeten een gespecificeerde looddikte hebben en worden gebruikt om te voorkomen dat schadelijke röntgenstralen door de deur komen. Het eerste niveau van de geïsoleerde deurkern is het polystyreen, een schuimplaat die in de kern van de deur wordt geplaatst. Er zijn extra opties beschikbaar, zoals kogelbestendige en met lood beklede holle metalen deurkernen.

Ten tweede hebben personeelsdeuren in fysieke bedrijven — waar klanten en klanten visuele toegang hebben tot het interieur — een visuele impact (stijl). Dit zal na verloop van tijd zijn tol eisen van de functionele en esthetische waarde van de deuren en zal ook uw onderhoudsverantwoordelijkheden vergroten. Deze geïsoleerde kern is een schuim dat in de kern wordt geïnjecteerd en zich uitbreidt om alle beschikbare ruimte in de holte van de holle metalen deur te vullen. Het enige nadeel is dat ze aanzienlijk duurder zijn dan een standaard metalen deurhanger met dezelfde brandklasse.

Stalen verstevigde holle metalen deuren hebben stalen kanalen die over de volledige hoogte van de deur lopen en op een afstand van ongeveer 6 ″ O staan. Hier zijn enkele dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen tussen opties van holle metalen of massief hout voor de personeelsdeuren van uw bedrijf. Welk kerntype ook wordt gespecificeerd, zorg ervoor dat de toepassing en omstandigheden bij de opening volledig begrepen zijn om de juiste deur te installeren die jarenlang naar verwachting zal presteren.

Leave Message

Required fields are marked *