Kunnen stalen deuren hol zijn?

Holle metalen deuren zijn een van de meest voorkomende soorten deuren die worden gebruikt in commerciële en industriële omgevingen. Een holle metalen deur bestaat uit een stalen frame met aan beide zijden gelamineerde stalen panelen. De deur is meestal uitgerust met bevestigingen voor scharnieren en een zak voor een insteekslot. In bijna alle gevallen is een holle metalen deur goedkoper dan een houten tegenhanger met een massieve kern.

Als het budget überhaupt een probleem is, zullen metalen deuren u geld besparen. Bovendien zijn hoogwaardige holle metalen deuren ook ongelooflijk duurzaam en onderhoudsarm, wat u op de lange termijn ook geld kan besparen. Hoewel houtfineer sterk is, zijn ze nog steeds vatbaarder voor beschadiging dan staal. Holle metalen absorberen en verspreiden schokken beter, waardoor de kans op breuken, barsten of deuken kleiner wordt.

En het maakt het ook veel moeilijker om het frame af te breken, omdat holle metalen deuren de schade niet naar de randen overbrengen, zoals bij massief metaal soms het geval is. Een stalen deur is geen massief staal. Stalen deuren bestaan uit een kern van polyurethaan of polystyreen met een stalen huid aan de bovenkant. U kunt samenwerken met de verkoper van uw commerciële deurbedrijf en uitzoeken welke deuren waar het beste werken.

Neem voor meer informatie over holle metalen deuren en holle metalen deurkozijnen, of om een gratis offerte te krijgen of een bestelling te plaatsen, contact op met DWS, Inc. Stalen deuren zijn vanwege hun gewicht moeilijk te installeren voor de doe-het-zelf-huiseigenaar, maar het is mogelijk. Inbouwdeuren hebben geen uitsparingen voor iets anders dan hangsloten en scharnieren, maar kunnen worden voorbereid voor andere hardware, glazen kits en lamellen. Dit zal na verloop van tijd zijn tol eisen van de functionele en esthetische waarde van de deuren en zal ook uw onderhoudsverantwoordelijkheden vergroten.

Als je een hond of ander huisdier hebt dat graag op deuren krabt, moeten stalen deuren bestand zijn tegen dit soort krassen. Metalen deurkozijnen en deuren zijn goedkoop genoeg dat veel bedrijven het zich kunnen veroorloven om in elk zwaar beveiligd gebouw talloze van dergelijke deuren te installeren. De vlakke holle metalen deur, of stalen plaatdeur, is de meest voorkomende stalen deur voor commerciële doeleinden en kan voor vrijwel elke toepassing worden gebruikt, inclusief industriële en commerciële gebouwen. Andere hebben een extra PVC-vinyllaag op de stalen huid aangebracht, waardoor de deur een bepaalde uitstraling of kleur krijgt, meestal houtnerf.

Stalen deuren hebben vaak de indruk dat ze sterk zijn tegen indringers, terwijl ze in feite niet beter zijn tegen indringers dan kwaliteitsdeuren van glasvezel of hout. Maar de meest populaire keuze voor politie, overheid, fabriek en vele andere commerciële instellingen zijn holle metalen deuren, vergezeld van holle metalen deurkozijnen. Stalen deuren hebben een sterke buitenschil die moeilijk te beschadigen is als een indringer de deur zelf probeert binnen te dringen. Bewaar mooie, klassiek ogende massieve houten kerndeuren in hoofdkantoren of ruimtes waar u klanten en potentiële klanten vermaakt, en bespaar vervolgens geld door holle metalen deuren te installeren in ruimtes die exclusief zijn voor werknemers en personeel.

Leave Message

Required fields are marked *