Waar zijn metalen deuren meestal van gemaakt?

Holle metalen deuren zijn een van de meest voorkomende soorten deuren die worden gebruikt in commerciële en industriële omgevingen. Een holle metalen deur bestaat uit een stalen frame met aan beide zijden gelamineerde stalen panelen. De deur is meestal uitgerust met bevestigingen voor scharnieren en een zak voor een insteekslot. Een stalen deur is geen massief staal.

Stalen deuren bestaan uit een kern van polyurethaan of polystyreen met een stalen huid aan de bovenkant. Stalen deuren zijn gemaakt van sterk staal. Ze zijn echter niet volledig gemaakt van massief staal. In feite is een stalen deur een kern van polyurethaan of polystyreen, bedekt met een dunne laag staal.

Ze worden vaak gebruikt voor industriële en commerciële doeleinden. Maar vanwege de veiligheids- en economische kenmerken van stalen deuren worden ze soms ook gebruikt voor woongebouwen. Een holle metalen deur is gemaakt van kanaalversterkt plaatwerk. Veel voorkomende holle metalen deurkernen zijn onder meer honingraat, polystyreen, polyurethaan, verstevigd staal en temperatuurstijging.

Holle metalen deuren worden meestal gebruikt als buitendeuren of in een binnenomgeving waar een duurzamere deur nodig is, zoals een productiefaciliteit. Holle metalen deuren kunnen een brandwerendheid hebben van maximaal drie uur, afhankelijk van de configuratie. Metalen deuren kunnen gemaakt zijn van staal, aluminium en ijzer. Holle metalen deuren kunnen in verschillende diktes of meters verkrijgbaar zijn.

Deuren van massief metaal hebben een scala aan opties voor de deurkern, zoals honingraat of geïsoleerde kernen. Stalen deuren hebben vaak een kern van polyurethaan, omdat massief staal te zwaar zou zijn voor de scharnieren van een deur. Stalen deuren zijn het meest voorkomende type metalen deur omdat ze zeer veilig en duurzaam zijn. Metalen deuren kunnen echter deuken en roesten, in tegenstelling tot houten deuren.

Stalen deuren zijn ook niet zo veelzijdig als houten deuren omdat ze moeilijker te zagen zijn. Als u op zoek bent naar iets dat betaalbaar en duurzaam is, is een glasvezeldeur uw beste optie. Stalen deuren hebben een sterke buitenschil die moeilijk te beschadigen is als een indringer de deur zelf probeert binnen te dringen. Vanwege de inherente sterkte en lagere levenscycluskosten is staal het optimale en meest gebruikte deurmateriaal voor geforceerde toegangsbestendige openingen.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt om te helpen bij het bepalen van het beste deurmateriaal voor een specifiek project op basis van de vereiste prestatiekenmerken. In tegenstelling tot de schuifdeur of zakdeur hangt een staldeur aan de baan en glijdt hij aan de onderkant vrij. Hout is het meest traditionele materiaal voor een woondeur, of het nu een voordeur of een binnendeur is. Stalen deuren zijn vanwege hun gewicht moeilijk te installeren voor de doe-het-zelf-huiseigenaar, maar het is mogelijk.

Doel Het doel van deze tabellen is om de verschillende prestatiekenmerken van verschillende deurmaterialen te illustreren. Als u uw voordeur upgradet en er nieuwe sloten moeten worden geïnstalleerd, helpt uw plaatselijke Pop-A-Lock u graag verder. Studies tonen aan dat sommige van deze synthetische materialen tot vijf keer beter zijn in het blokkeren van ongewenste warmte en kou dan houten deuren. Een gunstig bijproduct van de sterkte en duurzaamheid van hol metaal zijn de lage totale eigendomskosten.

Een holle metalen deur moet, indien gebruikt in het interieur van een gebouw, een levensduur hebben die gelijk is aan die van het gebouw, tenzij ze voortdurend wordt misbruikt zonder de juiste bescherming.

Leave Message

Required fields are marked *