Waar is een metalen deur van gemaakt?

Een holle metalen deur bestaat uit een stalen frame met aan beide zijden gelamineerde stalen panelen. De deur is meestal uitgerust met bevestigingen voor scharnieren en een zak voor een insteekslot. Een stalen deur is geen massief staal. Stalen deuren bestaan uit een kern van polyurethaan of polystyreen met een stalen huid aan de bovenkant.

Holle metalen deuren zijn zeer duurzaam en ideaal voor binnen- of buitendeurtoepassingen. Ze zijn gemaakt van koudgewalst staal en kunnen behoorlijk wat misbruik aan. We raden vaak aan hol metaal te gebruiken voor magazijndeuren waarbij u voortdurend producten in en uit beweegt en mogelijk met voorraadkarren tegen de deur botst. Een holle metalen deur is gemaakt van kanaalversterkt plaatwerk.

Veel voorkomende holle metalen deurkernen zijn onder meer honingraat, polystyreen, polyurethaan, verstevigd staal en temperatuurstijging. Holle metalen deuren worden meestal gebruikt als buitendeuren of in een binnenomgeving waar een duurzamere deur nodig is, zoals een productiefaciliteit. Holle metalen deuren kunnen een brandwerendheid hebben van maximaal drie uur, afhankelijk van de configuratie. Met lood beklede aders moeten een gespecificeerde looddikte hebben en worden gebruikt om te voorkomen dat schadelijke röntgenstralen door de deur komen.

Wanneer stalen deuren worden geïnstalleerd in ruimtes van binnen naar binnen, is dat omdat er in een van die ruimtes behoefte is aan beveiliging of brandbeveiliging. Je denkt misschien dat een deur een deur is, maar ik ben hier om je te vertellen dat er veel verschillende soorten deuren zijn, en ze hebben allemaal een ander doel. Het installeren van bovenkappen, randbeschermers en afdichtingen zijn aanvullende maatregelen die kunnen worden genomen om holle metalen deuren te beschermen. Ik vraag me af in hoeverre een glazen raam in de deur invloed heeft op de sterkte van de deur en hoe goed deze isoleert.

Houten deuren behoren waarschijnlijk tot de mooiste deuren op de markt en hebben schijnbaar eindeloze ontwerp- en afwerkingsmogelijkheden. Als u vragen heeft over welk type houten deuralternatief geschikt is voor uw instelling, stuur ons dan gerust een bericht. Een holle metalen deur kan worden beschermd door deze in een lichte kleur te verven om thermische buiging te voorkomen en door beschermplaten te installeren om schade te voorkomen. Stalen deuren worden geleverd met een in de fabriek aangebrachte primer die klaar is voor handmatig schilderen met een kwast of spuitpistool.

Werkt samen met toonaangevende ketenbedrijven, vastgoedbeheerders, toegangscontrole-integratoren en algemene aannemers om van deuren en sloten één ding minder te maken waar ze zich zorgen over hoeven te maken. Net als holle metalen deuren zijn roestvrijstalen deuren ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Een alternatieve optie: een houten deur van Stile and Rail kan de uitstraling geven van volledig glas, zes panelen of 15 panelen, samen met vele andere configuraties om de opening een luxe uitstraling te geven. Trudoor biedt een volledig assortiment standaard en op maat gemaakte holle metalen deuren voor nieuwe en retrofitbouwprojecten in de commerciële, industriële en institutionele markten.

Dit materiaal heeft eigenschappen die de warmte verminderen die via de deur naar de niet-brandvrije zijde van de opening wordt overgedragen. Een holle metalen deur moet, indien gebruikt in het interieur van een gebouw, een levensduur hebben die gelijk is aan die van het gebouw, tenzij ze voortdurend wordt misbruikt zonder de juiste bescherming.

Leave Message

Required fields are marked *