Van welk soort metaal zijn metalen deuren gemaakt?

Staal biedt op lange termijn de beste waarde in de deur- en kozijnindustrie. Het gaat langer mee, vereist de minste reparaties en is steviger dan andere producten. De natuurlijke sterkte van staal presteert ook beter dan andere materialen op het gebied van beveiliging, brandwerendheid, geluidsreductie, vandaalbestendigheid, sanitaire voorzieningen en meer. Een stalen deur is geen massief staal.

Stalen deuren bestaan uit een kern van polyurethaan of polystyreen met een stalen huid aan de bovenkant. Net als staal zijn deze deuren gemaakt van een volledig metalen constructie. Een van de belangrijkste voordelen van aluminium is dat ze een zeer onderhoudsarme optie bieden. Aluminium is echter een stuk zwakker van metaal dan staal en het is minder veilig van de twee metalen opties.

Holle metalen deuren zijn een van de meest voorkomende soorten deuren die worden gebruikt in commerciële en industriële omgevingen. Een holle metalen deur bestaat uit een stalen frame met aan beide zijden gelamineerde stalen panelen. De deur is meestal uitgerust met bevestigingen voor scharnieren en een zak voor een insteekslot. Deze geïsoleerde kern is een schuim dat in de kern wordt geïnjecteerd en zich uitbreidt om alle beschikbare ruimte in de holte van de holle metalen deur te vullen.

Studies tonen aan dat sommige van deze synthetische materialen tot vijf keer beter zijn in het blokkeren van ongewenste warmte en kou dan houten deuren. Als je een hond of ander huisdier hebt dat graag op deuren krabt, moeten stalen deuren bestand zijn tegen dit soort krassen. De voor deze toepassing aanbevolen deur is een holle deur met een omhulsel van koudgewalst staal van 12 gauge, versterkt door interne kanaalverstevigingen van 22 gauge of dikker staal. Glasvezeldeuren zijn gemaakt van synthetisch composietmateriaal en bieden een kosteneffectieve en zeer energiezuinige optie.

Wanneer stalen deuren worden geïnstalleerd in ruimtes van binnen naar binnen, is dat omdat er in een van die ruimtes behoefte is aan beveiliging of brandbeveiliging. Er zijn een paar onderscheidende kenmerken die bijdragen aan de geweldige energie-efficiëntie van stalen deuren. Stalen deuren kunnen tussen binnen- en buitenruimtes worden geïnstalleerd, maar meestal worden ze gebruikt als toegangsdeuren die naar buiten leiden. Betere holle metalen deuren kunnen ook worden uitgerust met een stalen buis van het middenscharnier naar de insteekzak voor de bedrading van een geëlektrificeerd insteekslot en een elektrisch vak aan de bovenkant van de deur voor het monteren van een magneet voor een deurpositieschakelaar.

Prijs — Stalen deuren kunnen aan de bovenkant van het prijsspectrum staan, maar met zoveel geweldige functies is het logisch dat ze in deze zone vallen. Wanneer een insteekslot in een deur met massieve kern of een holle metalen deur wordt geplaatst, wordt het in een hol metalen frame geplaatst. De drie meest voorkomende soorten toegangsgestuurde sloten op holle metalen deuren zijn insteeksloten, geëlektrificeerd paniekbeslag en magnetische sloten. Deze sloten zijn erg sterk omdat het slot aanzienlijk is ten opzichte van de vergrendeling en de dode grendels en het slot in feite deel uitmaakt van de deur, dus het is in wezen net zo sterk als de deur.

Vinyl, en in mindere mate aluminium, heeft een zwakkere samenstelling waardoor het bij zware energie gedwongen toegankelijk is — staal is een robuust en immens sterk materiaal dat jou en je gezin de allerhoogste mate van veiligheid biedt; het overtreft zelfs de aloude betrouwbaarheid van massieve houten deuren. Dit kan worden bereikt door het plaatwerk zo te vormen dat deze zich om de randen van de deur wikkelt, of het kan praktisch zijn om de buitenkant van het deurkozijn op te bouwen met een stalen beschermkap die toegang tot de rand van de bekleding ontzegt. Je moet stalen deuren in ieder geval zien als neven van autocarrosserieën, want de manier om deuken in stalen deuren te repareren is door autocarrosserievuller zoals Bondo te gebruiken en vervolgens af te schuren tot een glad, overschilderbaar oppervlak.

Leave Message

Required fields are marked *