Is een stalen deur hetzelfde als een holle metalen deur?

Wanneer reparaties noodzakelijk zijn, vinden deze meestal in het veld plaats tegen relatief lage kosten. Stalen deuren hebben lage totale eigendomskosten in vergelijking met andere deurmaterialen. U hoort misschien dat naar deze deuren en kozijnen wordt verwezen als „staal” of „hol metaal”. In bijna alle gevallen is een holle metalen deur goedkoper dan een houten tegenhanger met een massieve kern.

Als het budget überhaupt een probleem is, zullen metalen deuren u geld besparen. Bovendien zijn hoogwaardige holle metalen deuren ook ongelooflijk duurzaam en onderhoudsarm, wat u op de lange termijn ook geld kan besparen. Hoewel houtfineer sterk is, zijn ze nog steeds vatbaarder voor beschadiging dan staal. Heb niet de illusie dat metalen deuren gewoon zijn, Jane.

In feite zijn de holle metalen deuren van vandaag ontworpen in een breed scala aan gevels, waaronder gevels met decoratieve panelen. Ze kunnen zelfs op echt hout lijken en dit maakt het makkelijker om een meer traditionele of stijlspecifieke uitstraling in uw gebouw te krijgen. Alleen het fineer van echt hout op een houten deur met massieve kern kan echter de uitstraling van afgewerkt hout geven. Als u voor een luxe uitstraling gaat, zijn houten deuren met massieve kern bijna altijd de beste keuze.

Houd er rekening mee dat je niet voor het een of het ander hoeft te kiezen. U kunt samenwerken met de verkoper van uw commerciële deurbedrijf en uitzoeken welke deuren waar het beste werken. Bewaar mooie, klassiek ogende massieve houten kerndeuren in hoofdkantoren of ruimtes waar u klanten en potentiële klanten vermaakt, en bespaar vervolgens geld door holle metalen deuren te installeren in ruimtes die exclusief zijn voor werknemers en personeel. Een gunstig bijproduct van de sterkte en duurzaamheid van hol metaal zijn de lage totale eigendomskosten.

Goed geïnstalleerde en onderhouden holle metalen deuren gaan vaak 30 jaar of langer mee. Met het verstrijken van de jaren kunnen stalen deuren in het veld goedkoop worden gerepareerd, terwijl zachtere, minder duurzame houten en aluminium deuren moeten worden vervangen. Holle metalen deuren zijn een van de meest voorkomende soorten deuren die worden gebruikt in commerciële en industriële omgevingen. Een holle metalen deur bestaat uit een stalen frame met aan beide zijden gelamineerde stalen panelen.

De deur is meestal uitgerust met bevestigingen voor scharnieren en een zak voor een insteekslot. Sterkte en duurzaamheid gaan gepaard met lagere totale eigendomskosten. Holle metalen absorberen en verspreiden schokken beter, waardoor de kans op breuk, barsten of deuken kleiner wordt. En het maakt het ook veel moeilijker om het frame af te breken, omdat holle metalen deuren de schade niet naar de randen overbrengen, zoals bij massief metaal soms het geval is.

Typische geëlektrificeerde sloten voor holle metalen deuren zijn onder meer geëlektrificeerde insteeksloten, magnetische sloten en geëlektrificeerde paniekbeslag. Of u nu op zoek bent naar een modern roestvrijstalen uiterlijk, een felgekleurde afwerking of zelfs een namaakafwerking, dankzij de veelzijdigheid van staal voldoet het aan de esthetische vereisten van de meeste projecten. Stalen deuren en kozijnen zijn zelfs goed voor het milieu, aangezien staal het meest gerecyclede materiaal is in Noord-Amerika. Geëlektrificeerde insteeksloten zijn gewoon normale insteeksloten waarbij de vergrendelingsbout is bevestigd aan een solenoïde in de behuizing van het slot, zodat bij het activeren van de solenoïde de vergrendelingsbout zich terugtrekt en de deur ontgrendelt.

CONCLUSIE — Stalen deuren hebben de beste brandwerendheid en zijn het enige deurmateriaal dat een brandwerendheid van 3 uur heeft. Bij gevelbekleding achteraf moet rekening worden gehouden met de effecten van de deurmontage vanwege de extra dikte en het probleem van het extra gewicht. Het moet stevig aan de deur worden bevestigd met behulp van slotbouten, waarbij de moeren vanaf de beschermde zijde worden aangebracht. Als de bekleding wordt aangebracht op een naar buiten openende deur, zal het waarschijnlijk nodig zijn om de vrije rand van de bekleding te beschermen om te voorkomen dat deze losraakt en van het substraat wordt afgepeld.

In de deurindustrie wordt geen kwantitatieve meting gebruikt om de typische onderhouds- en reparatiekosten te meten. Een gelamineerd paneel van 2 inch, bestaande uit stalen lagen aan de buitenkant, één centrale staallaag en twee lagen multiplex (S-P-S-P-S), bleek de bijkomende verdienste te hebben dat het alle kalibers van pistoolvuur en krachtig geweervuur tot en met. Deze deuren kunnen met een kern worden voorzien om de vergrendelingsstroom vanaf het scharnier naar een insteekslot te leiden met behulp van een geëlektrificeerd scharnier waar draden doorheen lopen van het kozijn naar de deur. Voor toepassingen in trappenhuizen zijn geëlektrificeerde locksets en geëlektrificeerde uitgangsapparaten de enige soorten sloten die de deur effectief kunnen vergrendelen en voldoen aan de brand- en levensveiligheidsvoorschriften.

.

Leave Message

Required fields are marked *