Van welk materiaal zijn metalen deuren gemaakt?

Stalen deuren bestaan uit een kern van polyurethaan of polystyreen met een stalen huid aan de bovenkant. Een massieve stalen deur zou onbetaalbaar zwaar zijn en waarschijnlijk de scharnieren kapot maken. Voor de huid van de deur wordt staal tussen 16 en 24 gauge gebruikt. Stalen deuren zijn gemaakt van sterk staal.

Ze zijn echter niet volledig gemaakt van massief staal. In feite is een stalen deur een kern van polyurethaan of polystyreen, bedekt met een dunne laag staal. Ze worden vaak gebruikt voor industriële en commerciële doeleinden. Maar vanwege de veiligheids- en economische kenmerken van stalen deuren worden ze soms ook gebruikt voor woongebouwen.

Holle metalen deuren zijn een van de meest voorkomende soorten deuren die worden gebruikt in commerciële en industriële omgevingen. Een holle metalen deur bestaat uit een stalen frame met aan beide zijden gelamineerde stalen panelen. De deur is meestal uitgerust met bevestigingen voor scharnieren en een zak voor een insteekslot. Betere holle metalen deuren kunnen ook worden uitgerust met een stalen buis van het middenscharnier naar het insteekvak voor bedrading, een geëlektrificeerd insteekslot en een elektrisch vak aan de bovenkant van de deur voor het monteren van een magneet voor een deurpositieschakelaar.

Een gunstig bijproduct van de sterkte en duurzaamheid van hol metaal zijn de lage totale eigendomskosten. Stalen deuren en kozijnen zijn zelfs goed voor het milieu, aangezien staal het meest gerecyclede materiaal is in Noord-Amerika. Bij gevelbekleding achteraf moet rekening worden gehouden met de effecten van de deurmontage vanwege de extra dikte en het probleem van het extra gewicht. Een probleem met eenvoudige magnetische schakelaars is dat het voor een indringer mogelijk is om een magneet naast de schakelaar te plaatsen terwijl hij de deur opent, waardoor het systeem voor de gek wordt gehouden door het feit dat de deur of het raam is geopend te missen.

Aangezien staal het meest gerecyclede materiaal is in Noord-Amerika, hebben uw deuren en kozijnen een levensduur die veel verder gaat dan uw project. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om te helpen bij het bepalen van het beste deurmateriaal voor een specifiek project op basis van de vereiste prestatiekenmerken. Het moet stevig aan de deur worden bevestigd met behulp van slotbouten, waarbij de moeren vanaf de beschermde zijde worden aangebracht. Ondanks al deze kenmerken zijn de kosten van deze deuren laag, en hun kosten zijn afhankelijk van het ontwerp en de toevoegingen die nodig zijn voor de deur en op basis van de plaats waar deze bedoeld is om te worden gebruikt.

Deuren van staal of roestvrij staal presteerden op een hoog niveau in elk van de prestatiekenmerken die in dit onderzoek zijn geëvalueerd. De voor deze toepassing aanbevolen deur is een holle deur met een omhulsel van koudgewalst staal van 12 gauge, versterkt door interne kanaalverstevigingen van 22 gauge of dikker staal. Staalprijzen kunnen hoger zijn dan andere, maar na verloop van tijd zijn hun prijzen concurrerend geworden, en de prijs wordt bepaald na bepaling van de afmetingen, het type en de gebruikte materialen van de deur, waarbij de klant de specificaties van de deuren kan bepalen in verhouding tot zijn beschikbare budget door af te zien van bepaalde materialen die hij niet nodig heeft en die hij niet hoeft te ontwerpen Of waar hij het moet gebruiken, naast de keuze van accessoires, hun soorten en het aantal lagen. Zelfs wanneer deze andere materialen hun resultaten proberen te verbeteren met speciale kernen of andere technieken, kunnen ze zelfs nog steeds niet tippen aan de prestaties en levensduur van hol metaalstaal.

En vergeet niet dat ze vanwege de bestaande isolatiekenmerken als energiebesparende materialen worden beschouwd en dat ze geen onderhoud nodig hebben zoals andere deuren, omdat ze materialen bevatten met een lange levensduur. Deze deuren zijn gemaakt van metalen materialen die bestand zijn tegen roest en corrosie en beter bestand zijn dan hun tegenhangers van andere deuren, naast hun weerstand tegen hitte, vuur en klimaatveranderingen, waardoor ze de ideale keuze zijn voor buitendeuren die worden blootgesteld aan externe factoren en het voordeel hebben van thermische isolatie die past bij de vier seizoenen van het jaar, naast hun weerstand tegen bacteriën, waardoor ze kunnen worden gebruikt in ziekenhuizen en scholen. De sterkte van stalen deuren is een van de belangrijkste kenmerken van deze deuren, waardoor ze veiliger zijn dan de rest van de deuren. .

Leave Message

Required fields are marked *