Is een metalen deur hol?

Holle metalen deuren zijn een van de meest voorkomende soorten deuren die worden gebruikt in commerciële en industriële omgevingen. Een holle metalen deur bestaat uit een stalen frame met aan beide zijden gelamineerde stalen panelen. De deur is meestal uitgerust met bevestigingen voor scharnieren en een zak voor een insteekslot. Een holle metalen deur is gemaakt van kanaalversterkt plaatwerk.

Veel voorkomende holle metalen deurkernen zijn onder meer honingraat, polystyreen, polyurethaan, verstevigd staal en temperatuurstijging. Holle metalen deuren worden meestal gebruikt als buitendeuren of in een binnenomgeving waar een duurzamere deur nodig is, zoals een productiefaciliteit. Holle metalen deuren kunnen een brandwerendheid hebben van maximaal drie uur, afhankelijk van de configuratie. Zorg er bij het onderhoud van uw houten deur voor dat u een licht reinigingsmiddel gebruikt en plaats de deur niet op plaatsen waar de temperatuur niet kan worden geregeld.

Holle metalen deuren zijn gemaakt van kanaalversterkte staalplaten en gevuld met isolatiemateriaal zoals polystyreen, krafthoningraat of polyurethaan. Holle metalen deuren kunnen een willekeurig aantal panelen hebben, afhankelijk van de fabrikant, maar het ontwerp met 6 panelen is waarschijnlijk het meest gebruikelijk. Veel voorkomende verhogingen met ramen of lites zijn onder meer de half glazen deur (G), volledig glas (FG), narrow lite (N) en vision lite (V). Holle metalen deuren zijn metalen, meestal versterkte of gegalvaniseerde roestvrijstalen deuren, die niet helemaal van metaal zijn.

U zult ook holle metalen deuren vinden die worden gebruikt in industriële toepassingen zoals magazijnen en productiefaciliteiten. Een holle metalen deur kan worden beschermd door deze in een lichte kleur te verven om thermische buiging te voorkomen en door beschermplaten te installeren om schade te voorkomen. Deze deuren bieden werknemers en klanten toegang tot gebouwen en zijn de meest gebruikte deur in de commerciële industrie. Idealiter zou uw houten deur dezelfde levensduur moeten hebben als de faciliteit waarin deze zich bevindt, zolang er geen overmatig misbruik van wordt gemaakt.

Het resultaat van de sterkte en duurzaamheid van staal is dat metalen deuren de laagste totale eigendomskosten hebben van alle andere materialen. We installeren, vervangen, repareren en onderhouden al jaren deuren in het Northwest Inland Empire en de Northern Idaho Panhandle, en bieden installatiewerk van de hoogste kwaliteit en superieure klantenservice. Als u een holle metalen deur wilt installeren in uw bedrijf of industriële faciliteit in de gebieden Spokane, Washington of Noord-Idaho, is Continental Door de voor de hand liggende keuze. Commerciële gebouwen die doorgaans het meeste baat hebben bij holle metalen deuren zijn onder meer medische voorzieningen zoals revalidatieklinieken en ziekenhuizen, scholen, militaire kazernes, appartementencomplexen, flatgebouwen, hotels, congrescentra en studentenhuizen.

Holle metalen deuren zijn een van de meest voorkomende soorten deuren die commerciële bedrijven of industriële omgevingen gebruiken.

Leave Message

Required fields are marked *