Zijn stalen deuren goede buitendeuren?

Over het algemeen is staal een sterk en stevig deurmateriaal. Staal gaat lang mee en presteert jarenlang goed. Stalen deuren vervormen niet zoals hout, hoewel hun oppervlak bekrast, gedeukt of verroest kan raken als ze niet goed worden onderhouden. Stalen deuren zijn, ondanks de naam, niet gemaakt van massief staal.

Integendeel, ze zijn gemaakt van polyurethaan of een kern van polystyreen met een stalen kap aan de bovenkant. Stalen deuren variëren meestal tussen 20 en 26 gauge wanneer ze als huid van de deur worden gebruikt. Hoe lager het getal, hoe dikker het staal. Tom Adams verkoopt voornamelijk stalen deuren van 20 gauge.

Terwijl Home Centers deuren van 24 of 26 gauge verkopen. Een deur van massief staal zou extreem zwaar zijn en schade toebrengen aan uw kozijn en scharnieren. Een stalen toegangsdeur bestaat uit twee gegalvaniseerde staalplaten met een ontwerp, een schuimkern aan de binnenkant, een stalen rand en een vergrendelingsblok. Deze deuren hebben een gladde afwerking, ideaal voor effen verfkleuren of een getextureerde afwerking om natuurlijk hout na te bootsen.

Doorgaans geven stalen deuren u het beste investeringsrendement en bieden ze de hoogste beveiligings- en brandclassificatie. Afhankelijk van uw behoeften en wensen voor uw nieuwe voordeur, kunt u niets fout doen met een stalen deur of een glasvezeldeur. Stalen deuren kunnen zeer weerbestendig zijn en zijn vergelijkbaar met glasvezel- of houten deuren in die categorie. Elke Waudena-deur is geïnstalleerd in kozijnen die zijn gemaakt om extra veiligheid en bescherming tegen externe elementen toe te voegen.

Stalen deuren hebben een sterke buitenschil die moeilijk te beschadigen is als een indringer de deur zelf probeert binnen te dringen. De mogelijkheden zijn onbeperkt en het bekroonde installatieteam van Tom Adams zorgt ervoor dat u jarenlang tevreden bent met de prestaties van uw deur. Neem contact op met Hodges Windows %26 Doors voor een beter idee van hoe u een nieuwe ingang zou kunnen inpassen bij uw huis en budget. Ze moeten zorgen voor isolatie en bescherming tegen de elementen, privacy, veiligheid en harmonie met de algehele esthetiek van uw huis, met name voordeuren, aangezien ze een belangrijk kenmerk zijn van het openbare gezicht van uw huis.

Deurafmetingen van maximaal 1,8 meter zijn beschikbaar, evenals glas- en textuuropties (glad of houtnerf) en meerdere beits- en lakafwerkingen. Ondanks dat het een stalen deur wordt genoemd, bestaat het grootste deel van de constructie uit de kern van polystyreen of polyurethaan, die is omhuld door een stalen omhulsel, gemeten naar dikte, meestal 20 tot 26 gauge voor buitentoepassingen. Deze deuren kunnen ook erg moeilijk zijn voor de doe-het-zelf-huiseigenaar om aan te werken vanwege het gewicht en de buitenschalen waardoor schuren of vijlen niet mogelijk is. Als je een hond of ander huisdier hebt dat graag op deuren krabt, moeten stalen deuren bestand zijn tegen dit soort krassen.

Glasvezeldeuren worden niet beïnvloed door vocht en vochtigheid, wat betekent dat ze niet kromtrekken of uitzetten als de temperatuur verandert. Stalen deuren, beide opties, bieden schoonheid, energie-efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid, maar factoren zoals het type woning (eengezinswoning versus. In tegenstelling tot staal), kunnen buitendeuren van glasvezel zo worden voorbereid dat ze bijna niet te onderscheiden zijn van hout, wat erg aantrekkelijk kan zijn voor diegenen die een traditionele uitstraling willen zonder gedoe.

Leave Message

Required fields are marked *