Zijn stalen deuren goed voor de winter?

Metalen deuren doen het niet goed in de hitte. Metaal vangt warmte op en houdt deze vast, en metaal voelt vaak warm aan. Overweeg in plaats daarvan deuren van hout of glasvezel als warmte een groot probleem is. Denk aan staal, en je denkt aan kracht, en ze zijn sterk.

Stalen deuren zijn enkele van de krachtigste buitendeuren die je kunt vinden. Als u op zoek bent naar een deur die uitstekende beveiliging biedt en uw huis zelfs in de strengste winters warm houdt, zijn ze een goede optie. Staal is geen goede keuze vanwege de zeer hoge thermische geleidbaarheid, maar door de isolerende kern en constructie met hoge dichtheid is het erg warm. In tegenstelling tot hout heeft het weinig onderhoud nodig en zal het niet breken bij zware sneeuwval of ijskoude omstandigheden.

Bovendien verminderen ze warmteverlies en ventilatie. Op het meest basale niveau is uw voordeur een veiligheidsmust voor uw huis. De veiligste voordeuren zijn gemaakt van staal. Stalen deuren zijn sterker dan hout of glasvezel en je hebt geen last van scheuren of kromtrekken.

Afhankelijk van de stijl die u kiest, zijn stalen deuren over het algemeen kosteneffectiever. Dat maakt stalen deuren tot een topper bij het overwegen van de veiligste voordeuren voor uw huis. Nieuwe buitendeuren passen en isoleren vaak beter dan oudere types. Als u oudere deuren in huis heeft, kan het vervangen ervan een goede investering zijn, wat resulteert in lagere verwarmings- en koelingskosten.

Het is een beetje laat in het seizoen, maar het zal goed zijn voor de volgende winter. Als u in een gefabriceerde woning of trailer woont, hebben de meeste of allemaal stalen toegangsdeuren. Door een magnetische gordijnroede te gebruiken en in de winter een geïsoleerd gordijnpaneel aan de binnenkant van de deur te hangen, heb ik ontdekt dat er minder kou uit de deur komt. Pro-tip: hoe lager de U-factor, hoe beter de deur wordt geïsoleerd (vergelijkbaar met een hoge R-factor in een geïsoleerde muur).

Enkelruits- of terrasdeuren, vooral glazen schuifdeuren, verliezen veel meer warmte dan andere soorten deuren omdat glas een zeer slechte isolator is. De meeste moderne glazen deuren met metalen kozijnen hebben een thermische onderbreking, een plastic isolator tussen de binnen- en buitendelen van het frame. Je kunt bestaande ingangen waterdicht maken, maar je krijgt veel betere resultaten als je nieuwe deuren installeert die al weerbestendig zijn of de nieuwe deuren combineert met extra waterdichtheid voor maximaal voordeel. Het bevat meestal een magneetstrip (vergelijkbaar met een magnetische verzegeling van een koelkastdeur) als weerstrip.

Bij het selecteren van deuren met het oog op energie-efficiëntie is het belangrijk om eerst rekening te houden met hun energieprestatieclassificaties in relatie tot het plaatselijke klimaat en het ontwerp van uw huis. Wanneer u de sterkte vergelijkt tussen traditionele houten deuren, metalen deuren en glasvezeldeuren, moet u specifiek zijn. Ik heb ook een tip gepost (die ze nog niet hebben gebruikt) over het gebruik van deze metalen deuren als magnetische prikborden voor het plaatsen van notities. Als u uw gezin in de winter niet kunt beschermen, kan de onderste deur ook een veiligheidsprobleem zijn (verstopping van de deur, gevoelstemperatuur, beveiliging, enz.

Als de deur nog geen luchtdichte glasplaat heeft, kunt u een plastic folie toevoegen om een isolatielaag toe te voegen. Het label van de National Fenestration Rating Council (NFRC) helpt u bij het vergelijken van de energieprestatieclassificaties van deuren. Maar tijdens de strenge winters van Toronto beschermt het toevoegen van een stormdeur de deur tegen schade door sneeuw, hagel of ijs en blijft de deur tipvormig, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over onderhoud aan het uiterlijk. Het is onmogelijk om alle luchtlekkage rond de weerstrippen op een glazen schuifdeur te stoppen en toch de deur te kunnen gebruiken.

In minder barre seizoenen zijn stormdeuren een geweldige manier om uw huis een extra beveiligingslaag te geven en het koel te houden in de zomer.

Leave Message

Required fields are marked *