Van welk metaal zijn buitendeuren gemaakt?

Je krijgt de warmte en schoonheid van hout. Het lage onderhoud en de efficiëntie van staal en glasvezel. Geïsoleerd staal wordt geprezen om zijn energie-efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid. Deuren van staal hebben een hogere isolatiewaarde dan houten deuren, soms wel vijf keer groter.

Het zijn ook de veiligste buitendeuren voor uw huis en vergen weinig onderhoud. Ze kunnen in elke kleur worden geverfd en worden in verschillende stijlen aangeboden, maar niet zo veel als houten deuren. Stalen deuren zijn doorgaans goedkoper dan deuren van hout of glasvezel. Staal is een geweldige materiaaloptie voor buitendeuren.

Het biedt duurzaamheid, veiligheid en stijl. Stalen buitendeuren zijn betrouwbaar en esthetisch aantrekkelijk. De schrijvers van Tom Adams Windows and Carpets vergelijken de materialen met drie deuren en stellen stalen deuren voor voor huiseigenaren die kosten willen besparen. Stalen buitendeuren zijn gemaakt van zwaar gegalvaniseerd staal dat harde schuimkernen bedekt.

Ondanks dat ze goedkoper zijn dan hout of glasvezel, bieden versterkte stalen deuren en stalen kozijnen de meeste bescherming voor elk type deur. De meeste huiseigenaren schilderen dit soort deuren in een lichte kleur om te voorkomen dat ze overmatige warmte opnemen. Een professional voor het vervangen van deuren kan advies geven over welk materiaal de beste keuze is voor uw huis. U kunt ook buitendeuren kopen die gemaakt zijn van massief hout (planken of blokken die aan elkaar zijn gelijmd en geschuurd), fineer dat op massief hout is aangebracht of fineer dat op een holle kern is aangebracht.

Volledig houten deuren zijn gemaakt van betaalbaar naaldhout of, in het hogere segment, duurzamer en eleganter hardhout. Glasvezel is een nieuwer type deurmateriaal dan hout of staal en wordt geprezen om zijn energie-efficiëntie. Qua duurzaamheid, sterkte en energie-efficiëntie lijken aluminium deuren op deuren van staal en glasvezel. Kom later deze week terug op het EBSCO Research-blog voor informatie over verschillende soorten buitendeuren.

Houten deuren zijn niet zo energiezuinig als alternatieve materialen, maar worden beschouwd als de meest esthetische. De verfijning van de processen die worden gebruikt om glasvezeldeuren te maken, maakt het bijna onmogelijk om het verschil te zien tussen hout en glasvezel. Sommige huiseigenaren geven de voorkeur aan de uitstraling van hout, maar het is misschien niet voor iedereen het beste type buitendeur. Stalen buitendeuren, gemaakt van zwaar verzinkt staal over een kern van hardschuim, zijn sterk, maar bootsen hout minder overtuigend na.

In vergelijking met staal en hout is glasvezel de minst stevige deuroptie en voor indringers het gemakkelijkst om binnen te dringen.

Leave Message

Required fields are marked *