Zijn metalen buitendeuren hol?

Holle metalen deuren worden meestal gebruikt als buitendeuren of in een binnenomgeving waar een duurzamere deur nodig is, zoals een productiefaciliteit. In bijna alle gevallen is een holle metalen deur goedkoper dan een houten tegenhanger met een massieve kern. Als het budget überhaupt een probleem is, zullen metalen deuren u geld besparen. Bovendien zijn hoogwaardige holle metalen deuren ook ongelooflijk duurzaam en onderhoudsarm, wat u op de lange termijn ook geld kan besparen.

Hoewel houtfineer sterk is, zijn ze nog steeds vatbaarder voor beschadiging dan staal. Holle metalen deuren zijn een van de meest voorkomende soorten deuren die worden gebruikt in commerciële en industriële omgevingen. Een holle metalen deur bestaat uit een stalen frame met aan beide zijden gelamineerde stalen panelen. De deur is meestal uitgerust met bevestigingen voor scharnieren en een zak voor een insteekslot.

Holle metalen deuren kunnen worden voorzien van een temperatuurstijgingsclassificatie, waarbij een plaat mineraalplaat in de deur moet worden gestoken. Dit materiaal heeft eigenschappen die de warmte verminderen die via de deur naar de niet-brandvrije zijde van de opening wordt overgedragen. De temperatuurstijgingsclassificaties kunnen 250, 450 of 650 graden zijn, waarbij de lagere waarde van 250 beter presteert dan de hogere waarden. In geval van brand kunnen bewoners van het gebouw zo ongedeerd door de hitte van het vuur de opening passeren.

Welk kerntype ook wordt gespecificeerd, zorg ervoor dat de toepassing en omstandigheden bij de opening volledig begrepen zijn, zodat u de juiste deur kunt installeren die jarenlang naar verwachting zal presteren. Download dit gegevensblad om de resultaten van thermische prestatietests voor Steelcraft Hollow Metal Doors te bekijken. In dit gegevensblad worden de U- en R-factoren van bepaalde deuren en kerntypen uitgelegd. Er zijn extra opties beschikbaar, zoals kogelbestendige en met lood beklede holle metalen deurkernen.

Zoals uit hun namen blijkt, bieden deze kerntypen aanvullende bescherming bij de opening op basis van de aanvraag. Kogelbestendige kernen voorkomen ballistiek van verschillende kalibers en een bepaald aantal schoten op de deur. Met lood beklede aders moeten een gespecificeerde looddikte hebben en worden gebruikt om te voorkomen dat schadelijke röntgenstralen door de deur gaan. Voornaam* Achternaam E-mailadres* TelefoonnummerProjectlocatie* Hoe kunnen we helpen?.

Om deze zware deur te installeren, is het noodzakelijk om te zorgen voor montage met stevige scharnieren en om te beschermen tegen het verwijderen van de scharnierpen en vernieling van de scharnieren om weerstand te bieden tegen aanvallen. Dit is een holle metalen deur en er is een paar keer ingebroken in het magazijn door zwak deurbeslag. Geëlektrificeerde insteeksloten zijn gewoon normale insteeksloten waarbij de vergrendelingsbout is bevestigd aan een solenoïde in de behuizing van het slot, zodat bij het activeren van de solenoïde de vergrendelingsbout zich terugtrekt en de deur ontgrendelt. Holle metalen deuren kunnen ook worden voorzien van een kunststof laminaat, houtfineer of roestvrijstalen afwerking om een gewenst esthetisch effect te bereiken.

Ten tweede hebben personeelsdeuren in fysieke bedrijven — waar klanten en klanten visuele toegang hebben tot het interieur — een visuele impact (stijl). Het slot heeft het voordeel dat het geschikt is voor vrijwel elke houten of holle metalen deurtoepassing, ook wanneer elektrische inslagen, magnetische sloten en elektrische grendelsloten niet zijn toegestaan. De voor deze toepassing aanbevolen deur is een holle deur met een omhulsel van koudgewalst staal van 12 gauge, versterkt door interne kanaalverstevigingen van 22 gauge of dikker staal. Stalen verstevigde holle metalen deuren hebben stalen kanalen die over de volledige hoogte van de deur lopen en op een afstand van ongeveer 6 ″ O staan.

Wanneer een commercieel bouwproject veiligheid, duurzaamheid en superieure isolatie van de deuren vereist, kiezen aannemers voor holle metalen deuren en kozijnen. Om een bestaande deur te verharden tegen aantasting door gereedschap, is het gebruikelijk om de aanvalszijde te bekleden met een zware plaat of stalen plaat. Een gelamineerd paneel van 2 inch, bestaande uit stalen lagen aan de buitenkant, één centrale staallaag en twee lagen multiplex (S-P-S-P-S), bleek de bijkomende verdienste te hebben dat het alle kalibers van pistoolvuur en krachtig geweervuur tot en met. Deze deuren worden vaak gebruikt in ruimtes met veel misbruik of kunnen worden gebruikt bij openingen waar geluidsoverdrachtsclassificaties een probleem zijn.

.

Leave Message

Required fields are marked *