Wat is het verschil tussen een holle deur en een stalen deur?

Hoe hoger de meter, hoe dunner het staal. Deurgevels van staal met een kleinere dikte zijn dus dikker en sterker. Hoewel ze „hol” worden genoemd, kan dit misleidend zijn omdat u nog steeds de mogelijkheid hebt om isolatiematerialen te selecteren die passen bij uw behoeften en klimaten. Holle metalen absorberen en verspreiden schokken beter, waardoor de kans op breuken, barsten of deuken kleiner wordt.

En het maakt het ook veel moeilijker om het frame af te breken, omdat holle metalen deuren de schade niet naar de randen overbrengen, zoals bij massief metaal soms het geval is. Een goed gebouwde stalen deur in een sterk frame kan net zo goed een muur zijn om inbraken te voorkomen. Zelfs holle stalen deuren bieden meer bescherming dan de meeste houten deuren, hoewel veel stalen deuren, zoals die van CDF Distributors, geïsoleerd en versterkt zijn om hun sterkte te vergroten. Staal biedt op lange termijn de beste waarde in de deur- en kozijnindustrie.

Het gaat langer mee, vereist de minste reparaties en is steviger dan andere producten. De natuurlijke sterkte van staal presteert ook beter dan andere materialen op het gebied van beveiliging, brandwerendheid, geluidsreductie, vandaalbestendigheid, sanitaire voorzieningen en meer. Holl metaal presteert beter dan hout, aluminium en glasvezel in veeleisende omgevingen. Zelfs wanneer deze andere materialen speciale kernen of andere technieken gebruiken, zijn ze nog steeds niet in staat om de prestaties en levensduur van hol metaal te evenaren.

De kwantitatieve en kwalitatieve gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek, waaronder het gebruik van onafhankelijke testbureaus, normalisatieorganisaties en online informatie, plus interviews met meer dan 20 professionals uit de deur- en kozijnindustrie. CONCLUSIE — Behalve alle glazen deuren hebben deuren van roestvrij staal en staal de beste antimicrobiële eigenschappen. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om te helpen bij het bepalen van het beste deurmateriaal voor een specifiek project op basis van de vereiste prestatiekenmerken. Fabrikanten kunnen echter houten deuren bouwen met kernen die helpen bij energie-efficiëntie en brandpreventie.

Het voorkomen van rotting is de taak van verf en afwerkingen, en zolang een onderhoudsroutine ervoor zorgt dat de afwerking niet slijt, blijft de houten deur bruikbaar. Deuren van staal of roestvrij staal presteerden op een hoog niveau in elk van de prestatiekenmerken die in dit onderzoek zijn geëvalueerd. CONCLUSIE — Deuren van roestvrij staal en glasvezel hebben de beste prestaties wat betreft corrosiebestendigheid. Doel Het doel van deze tabellen is om de verschillende prestatiekenmerken van verschillende deurmaterialen te illustreren.

Energy Star kan u helpen bepalen welke isolatie-efficiëntie u nodig hebt voor uw buitendeuren op basis van uw klimaatzone. Een holle metalen buitendeur heeft meestal een levensduur van 10 tot 15 jaar, afhankelijk van het klimaat waarin deze zich bevindt. De eerste vraag is dus natuurlijk of je moet kiezen voor een houten of stalen voordeur? Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je het echt leuk vindt om te zien. Nog sierlijkere stalen deuren met gesimuleerde lambrisering en reliëfdruk zullen ver onder de prijs van vergelijkende houten deuren vallen.

Van stalen deuren is aangetoond dat ze superieure prestaties leveren wat betreft sterkte en duurzaamheid in vergelijking met andere deurmaterialen.

Leave Message

Required fields are marked *