Wat voor soort metaal is een metalen deur?

Holle metalen deuren zijn een van de meest voorkomende soorten deuren die worden gebruikt in commerciële en industriële omgevingen. Een holle metalen deur bestaat uit een stalen frame met aan beide zijden gelamineerde stalen panelen. De deur is meestal uitgerust met bevestigingen voor scharnieren en een zak voor een insteekslot. Een stalen deur is geen massief staal.

Stalen deuren bestaan uit een kern van polyurethaan of polystyreen met een stalen huid aan de bovenkant. Net als holle metalen deuren zijn roestvrijstalen deuren ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Metalen deuren kunnen gemaakt zijn van staal, aluminium en ijzer. Holle metalen deuren kunnen in verschillende diktes of meters verkrijgbaar zijn.

Deuren van massief metaal hebben een scala aan opties voor de deurkern, zoals honingraat of geïsoleerde kernen. Stalen deuren hebben vaak een kern van polyurethaan, omdat massief staal te zwaar zou zijn voor de scharnieren van een deur. Stalen deuren zijn het meest voorkomende type metalen deur omdat ze zeer veilig en duurzaam zijn. Metalen deuren kunnen echter deuken en roesten, in tegenstelling tot houten deuren.

Stalen deuren zijn ook niet zo veelzijdig als houten deuren omdat ze moeilijker te zagen zijn. Ik had niet gedacht aan het effect dat roest zou kunnen hebben op een metalen deur als de verf op sommige plekken zou slijten. Holle metalen deuren worden over het algemeen niet beïnvloed door het weer, waardoor ze ideaal zijn voor buitendeuren; u moet er echter voor zorgen dat u altijd een goede verflaag op de deur hebt om roest te voorkomen. Ik waardeer wat u zei over glasvezeldeuren die duurzaam zijn en dat ze meer kunnen worden aangepast dan veiligheidsdeuren van roestvrij staal en metaal.

Zelfs wanneer deze andere materialen hun resultaten proberen te verbeteren met speciale kernen of andere technieken, kunnen ze zelfs nog steeds niet tippen aan de prestaties en levensduur van hol metaalstaal.

Leave Message

Required fields are marked *