Wat betekent een holle metalen deur?

Holle metalen deuren Een holle metalen deur is gemaakt van kanaalversterkt plaatwerk. Veel voorkomende holle metalen deurkernen zijn onder meer honingraat, polystyreen, polyurethaan, verstevigd staal en temperatuurstijging. Openingen in commerciële gebouwen die duurzaamheid en beveiliging vereisen, zijn waar meestal holle metalen kozijnen te vinden zijn. Metalen of houten deuren worden meestal geïnstalleerd in holle metalen kozijnen.

De frames worden als „hol” beschouwd vanwege de open hals waardoor het frame aan de muur eromheen kan worden verankerd. Hier bespreken we verschillende belangrijke termen als we het hebben over holle metalen frames. Holle metalen absorberen en verspreiden schokken beter, waardoor de kans op breuken, barsten of deuken kleiner wordt. En het maakt het ook veel moeilijker om het frame af te breken, omdat holle metalen deuren de schade niet naar de randen overbrengen, zoals bij massief metaal soms het geval is.

Van holle metalen deuren is aangetoond dat ze superieure prestaties leveren wat betreft sterkte en duurzaamheid in vergelijking met de alternatieve materialen. Metalen deuren zijn hygiënischer, veel gemakkelijker te onderhouden en kunnen meer misbruik weerstaan dan houten of aluminium deuren. Het resultaat van de sterkte en duurzaamheid van staal is dat metalen deuren de laagste totale eigendomskosten hebben van alle andere materialen. Maar de meest populaire keuze voor politie, overheid, fabriek en vele andere commerciële instellingen zijn holle metalen deuren, vergezeld van holle metalen deurkozijnen.

Trudoor biedt een volledig assortiment standaard en op maat gemaakte holle metalen deuren voor nieuwe en retrofitbouwprojecten in de commerciële, industriële en institutionele markten. Een typisch driezijdig frame voor een enkele deur heeft één scharnierpost, één sluitpost en één kopstuk. Holle metalen deuren zijn gemaakt van kanaalversterkte staalplaten en gevuld met isolatiemateriaal zoals polystyreen, krafthoningraat of polyurethaan. De dikte van hol metaal wordt gespecificeerd in stappen van 2, te beginnen met 20 gauge tot 12 gauge staal.

Holle metalen frames zijn gemaakt van staalplaten van metaal die gebogen en gevormd zijn tot verschillende profielen. Het productieproces van holle metalen deuren is zodanig dat het helemaal niet moeilijk is om bedrijven te vinden die uw deur naar wens kunnen aanpassen (en op maat maken). Metalen deurkozijnen en deuren zijn goedkoop genoeg dat veel bedrijven het zich kunnen veroorloven om in elk zwaar beveiligd gebouw talloze van dergelijke deuren te installeren. Sectie 081113 Deuren en kozijnen van holle metalen voor deurdempers, geleverd als onderdeel van holle metalen kozijnen.

Leave Message

Required fields are marked *