Zijn metalen deuren hol?

Holle metalen deuren zijn een van de meest voorkomende soorten deuren die worden gebruikt in commerciële en industriële omgevingen. Een holle metalen deur bestaat uit een stalen frame met aan beide zijden gelamineerde stalen panelen. De deur is meestal uitgerust met bevestigingen voor scharnieren en een zak voor een insteekslot. Een holle metalen deur is gemaakt van kanaalversterkt plaatwerk.

Veel voorkomende holle metalen deurkernen zijn onder meer honingraat, polystyreen, polyurethaan, verstevigd staal en temperatuurstijging. Holle metalen deuren worden meestal gebruikt als buitendeuren of in een binnenomgeving waar een duurzamere deur nodig is, zoals een productiefaciliteit. Holle metalen deuren kunnen een brandwerendheid hebben van maximaal drie uur, afhankelijk van de configuratie. In bijna alle gevallen is een holle metalen deur goedkoper dan een houten tegenhanger met een massieve kern.

Als het budget überhaupt een probleem is, zullen metalen deuren u geld besparen. Bovendien zijn hoogwaardige holle metalen deuren ook ongelooflijk duurzaam en onderhoudsarm, wat u op de lange termijn ook geld kan besparen. Hoewel houtfineer sterk is, zijn ze nog steeds vatbaarder voor beschadiging dan staal. Heb niet de illusie dat metalen deuren gewoon Jane zijn.

In feite zijn de holle metalen deuren van tegenwoordig ontworpen in een breed scala aan gevels, waaronder die met decoratieve panelen. Ze kunnen zelfs op echt hout lijken en dit maakt het makkelijker om een meer traditionele of stijlspecifieke uitstraling in uw gebouw te krijgen. Alleen het fineer van echt hout op een houten deur met massieve kern kan echter de uitstraling van afgewerkt hout geven. Als u voor een luxe uitstraling gaat, zijn houten deuren met massieve kern bijna altijd de beste keuze.

Houd er rekening mee dat je niet voor het een of het ander hoeft te kiezen. U kunt samenwerken met de verkoper van uw commerciële deurbedrijf en uitzoeken welke deuren waar het beste werken. Bewaar mooie, klassiek ogende massieve houten kerndeuren in hoofdkantoren of ruimtes waar u klanten en potentiële klanten vermaakt, en bespaar vervolgens geld door holle metalen deuren te installeren in ruimtes die exclusief zijn voor werknemers en personeel. Staal biedt op lange termijn de beste waarde in de deur- en kozijnindustrie.

Het gaat langer mee, vereist de minste reparaties en is steviger dan andere producten. De natuurlijke sterkte van staal presteert ook beter dan andere materialen op het gebied van beveiliging, brandwerendheid, geluidsreductie, vandaalbestendigheid, sanitaire voorzieningen en meer. Holl metaal presteert beter dan hout, aluminium en glasvezel in veeleisende omgevingen. Zelfs wanneer deze andere materialen speciale kernen of andere technieken gebruiken, zijn ze nog steeds niet in staat om de prestaties en levensduur van hol metaal te evenaren.

Ten tweede hebben personeelsdeuren in fysieke bedrijven — waar klanten en klanten visuele toegang hebben tot het interieur — een visuele impact (stijl). Vanwege de inherente sterkte en lagere levenscycluskosten is staal het optimale en meest gebruikte deurmateriaal voor geforceerde toegangsbestendige openingen. Het fineer en de manier waarop het hout voor dat specifieke fineer wordt gesneden, kunnen van grote invloed zijn op het uiterlijk van de deur. Van stalen deuren is aangetoond dat ze superieure prestaties leveren wat betreft sterkte en duurzaamheid in vergelijking met andere deurmaterialen.

Het resultaat van de sterkte en duurzaamheid van staal is dat stalen deuren de laagste levenscycluskosten hebben van alle materialen in deze prestatievergelijking en volledig recyclebaar zijn aan het einde van hun levensduur. Sommige fabrikanten testen alleen het centrale gedeelte van hun deurpanelen bij het analyseren van de U-waarden van hun producten. Een gunstig bijproduct van de sterkte en duurzaamheid van hol metaal zijn de lage totale eigendomskosten. Deurassemblages van staal en aluminium voldoen aan de gebruikelijke normen voor explosiebestendige openingen.

Een holle metalen buitendeur heeft meestal een levensduur van 10 tot 15 jaar, afhankelijk van het klimaat waarin deze zich bevindt. CONCLUSIE — Deuren van roestvrij staal en glasvezel hebben de beste prestaties wat betreft corrosiebestendigheid. Er is geen kwantitatieve meting die in de deurindustrie wordt gebruikt om corrosie en waterbestendigheid te meten.

Leave Message

Required fields are marked *