Waarmee zijn stalen deuren geïsoleerd?

Polyurethaanisolatie is een hoogwaardig isolatiemateriaal dat veel voorkomt in commerciële en industriële producten zoals stalen roldeuren. Het kiezen van de juiste voordeur heeft niet alleen invloed op de stijl en esthetiek van uw huis, maar ook op hoe goed wind, regen en sneeuw buiten worden gehouden. Stalen deuren maken vaak gebruik van lichte magnetische weerstrippen die een betere afdichting bieden dan andere weerstripmethoden. Het is waar dat een massieve staalplaat je huis niet goed zou isoleren, maar stalen deuren zijn geen massieve platen.

In veel gevallen overtreft de energie-efficiëntie van een stalen deur zelfs geïsoleerde toegangsdeuren van glasvezel en hout. Wanneer u nieuwe toegangsdeuren voor uw huis kiest, voelt u zich misschien meteen aangetrokken tot de esthetiek van een stalen deur. Als u kiest voor een buitendeur voor uw huis, zijn glasvezel, hout en staal uw drie beste opties. Als u de voorkeur geeft aan een meer traditionele uitstraling of als u een beetje karakter aan uw entree wilt geven, is een houten deur een goede keuze, vooral gezien de natuurlijke energiezuinige componenten die hout te bieden heeft.

Dit betekent dat tocht en warmteverlies veel minder waarschijnlijk zijn, zelfs aan de randen van uw stalen deur, en dat uw weerstrippen lang niet zo snel zullen slijten. Dit materiaal heeft eigenschappen die de warmte verminderen die via de deur naar de niet-brandvrije zijde van de opening wordt overgedragen. Stalen buitendeuren zijn een uitstekende optie voor elk huis dat alleen een eenvoudige, duurzame buitendeur nodig heeft. Stalen verstevigde holle metalen deuren hebben stalen kanalen die over de volledige hoogte van de deur lopen en op een afstand van ongeveer 6″ O.

Glasvezel biedt de meeste huiseigenaren een geheel nieuw scala aan mogelijkheden als het gaat om buitendeuren. Stalen deuren zijn een populaire favoriet voor garage- en zijdeuren en bieden verschillende voordelen voor elke huiseigenaar. Kogelbestendige kernen voorkomen dat er ballistiek van verschillende kalibers wordt afgevuurd en dat er een bepaald aantal schoten op de deur worden afgevuurd. Of je nu een bepaald deurtype hebt gekozen, of wat meer hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de beste optie voor je huis, neem contact op met het team van Zeeland Lumber %26 Supply.

Leave Message

Required fields are marked *