Zijn stalen deuren hol?

Het resultaat is dat u moet kiezen tussen verschillende stalen meters. Hoe hoger de meter, hoe dunner het staal. Deurgevels van staal met een kleinere dikte zijn dus dikker en sterker. Holle metalen deuren zijn een van de meest voorkomende soorten deuren die worden gebruikt in commerciële en industriële omgevingen.

Een holle metalen deur bestaat uit een stalen frame met aan beide zijden gelamineerde stalen panelen. De deur is meestal uitgerust met bevestigingen voor scharnieren en een zak voor een insteekslot. Een stalen deur is geen massief staal. Stalen deuren bestaan uit een kern van polyurethaan of polystyreen met een stalen huid aan de bovenkant.

Sterkte en duurzaamheid gaan gepaard met lagere totale eigendomskosten. Goed geïnstalleerde en onderhouden holle metalen deuren gaan vaak 30 jaar of langer mee. Met het verstrijken van de jaren kunnen stalen deuren in het veld goedkoop worden gerepareerd, terwijl zachtere, minder duurzame houten en aluminium deuren moeten worden vervangen. Stalen deuren hebben vaak de indruk dat ze sterk zijn tegen indringers, terwijl ze in feite niet beter zijn tegen indringers dan kwaliteitsdeuren van glasvezel of hout.

Deze deuren kunnen met een kern worden voorzien om de vergrendelingsstroom vanaf het scharnier naar een insteekslot te leiden met behulp van een geëlektrificeerd scharnier waar draden doorheen lopen van het kozijn naar de deur. De buitenschil van stalen deuren maakt schuren en vullen met houtplamuur in geval van krassen of deuken niet mogelijk. Stalen deuren worden geleverd met een in de fabriek aangebrachte primer die klaar is voor handmatig schilderen met een kwast of spuitpistool. Staal is een van de sterkste materialen die beschikbaar zijn, dus het is geen wonder dat stalen deuren het meest duurzaam zijn, want ze zullen nooit barsten, kromtrekken of rotten.

Typische geëlektrificeerde sloten voor holle metalen deuren zijn onder meer geëlektrificeerde insteeksloten, magnetische sloten en geëlektrificeerde paniekbeslag. Geëlektrificeerde insteeksloten zijn gewoon normale insteeksloten waarbij de vergrendelingsbout is bevestigd aan een solenoïde in de behuizing van het slot, zodat bij het activeren van de solenoïde de vergrendelingsbout zich terugtrekt en de deur ontgrendelt. Het moet stevig aan de deur worden bevestigd met behulp van slotbouten waarbij de moeren vanaf de beschermde zijde worden aangebracht. Stalen deuren kunnen tussen binnen- en buitenruimtes worden geïnstalleerd, maar meestal worden ze gebruikt als toegangsdeuren die naar buiten leiden.

De voor deze toepassing aanbevolen deur is een holle deur met een omhulsel van koudgewalst staal van 12 gauge, versterkt door interne kanaalverstevigingen van 22 gauge of dikker staal. Dit kan worden bereikt door het plaatwerk zo te vormen dat deze zich om de randen van de deur wikkelt, of het kan praktisch zijn om de buitenkant van het deurkozijn op te bouwen met een stalen beschermkap die toegang tot de rand van de bekleding ontzegt. Het is moeilijk om aan een rechtszaal uit te leggen waarom dergelijke controles belangrijk bleken te zijn bij een achterdeur, maar niet daar waar een boos, confronterend, mogelijk geweerdragend persoon werd verwacht. Door de magneetschakelaar in zijn geval tussen twee tegengesteld gepolariseerde magneten te laten zweven (de ene horizontaal en de andere verticaal), zal elke verstoring van het magnetische veld, zoals het openen van een deur of raam, een verandering in de toestand van de magnetische schakelaar veroorzaken.

Leave Message

Required fields are marked *