Buiten puien

Stalen deuren met glas zijn niet alleen geschikt voor in uw interieur, ook voor in de buitengevel zijn stalen deuren met de geïsoleerde Jansen profielen uitermate geschikt.

Jansen profielen

Naast onze eigen uitvoeringen verwerken we ook de profielen van het Zwitserse Jansen. Dit is een zeer uitgebreid profiel met innovatieve totaaloplossingen in stalen ramen en deuren. Zo kunnen er bijvoorbeeld deurdrangers, espagnoletten, valdorpels, elektrische sloten e.t.c. in worden verwerkt. Alle deursystemen zijn esthetisch op elkaar afgestemd. Het geïsoleerde Janisol 2.0 systeem en de niet-geïsoleerde Economy systemen hebben allemaal hetzelfde aanzicht. Het grote voordeel hiervan is dat deze in projecten gecombineerd kunnen worden voor binnen en buiten zonder dat de verschillen zichtbaar zijn, ook niet wanneer u besluit één van deze series brand- en/of inbraakwerend uit te voeren. Dit biedt de opdrachtgever, daar waar verschillende toepassingen nodig zijn, eenheid in het ontwerp.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

U bent van harte welkom in de showroom om een goed beeld te krijgen van de verschillende types stalen deuren en uitvoeringen. Samen kijken we naar wat het beste past in uw interieur!